Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor! Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor!

Kabin memuruyla yaşanan tartışmanın ardından, Dörter’in fiziksel şiddet uyguladığı ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi. Dörter’in, kabin memuruna yönelik "Gözündeki lensleri oydurtma bana. Ben bunu döverim" şeklinde ifadelerde bulunduğu ve hakaret ettiği öne sürüldü. Pilotun durumu bildirmesi üzerine, uçağın İstanbul Havalimanı'na inişi sonrası Dörter, polis eşliğinde uçaktan indirildi.

POLİS GELDİ

THY kabin memurunun şikayetçi olması üzerine, Dilan Çıtak Dörter havalimanı polis merkezine götürüldü. Buradaki ifadesinin ardından havalimanından ayrılan şarkıcı, THY tarafından kara listeye alındı ve hakkında başlatılan hukuki süreç takip edilecek. Dörter’in uçakta yaşanan olaylarla ilgili yasal süreçlere karşı nasıl bir savunma yapacağı ise merak konusu.

GÖRÜNTÜLER İFŞA OLDU

Olayın ardından, Dilan Çıtak Dörter ile kabin memuru arasındaki kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Dörter’in kabin memuruna yüksek sesle bağırarak, "Tahrik ediyorsun. Sen kuralları hatırlatmadın. Suçlu olursun" şeklinde ifadeler kullandığı görülüyor. Bu anlar, sosyal medyada geniş yankı buldu ve olaya dair tartışmaların fitilini ateşledi.

Muhabir: Haber Bülteni