T.C.
ANKARA 27. AİLE MAHKEMESİNDEN

DOSYA NO : 2023/551 Esas

DAVALI : GANİM HIDIR HASAN HASAN, Demetevler Mah 7 No:10Yenimahalle/ Ankara
Davacı tarafından aleyhinize açılan Boşanma (Evlilik Birliğinin Temelinden Sarsılması Nedeni İle Boşanma (Çekişmeli)) davasının yapılan yargılamasında;
Mahkememizce GANİM HIDIR HASAN HASAN'a tebligat yapılamadığı ve tüm araştırmalara rağmen adresi tespit edilemediğinden; HMK 147. Madde şerhli tahkikat duruşma gününün ilanen tebliğine karar verilmiştir .
HMK'nın 147. Maddesi gereğince; Belirlenen gün ve saatte duruşmaya gelmediğiniz veya gelip de davayı takip etmediğiniz takdirde dosyanın işlemden kaldırılacağı, geçerli bir özrünüz olmadan mahkemede hazır bulunmadığınız takdirde duruşmaya yokluğunuzda devam edileceği ve yapılan işlemlere itiraz edemeyeceğiniz tahkikatın sona erdiği duruşmada sözlü yargılamaya geçileceği, sözlü yargılama için duruşmanın ertelenmesi halinde ayrıca davetiye gönderilmeyeceği 150. madde hükmü saklı kalmak kaydıyla yokluğunuzda hüküm verileceği ihtar ve tebliğ olunur.
Duruşma Günü: 26/09/2024 günü saat: 10:18'da duruşmada bizzat hazır bulunmanız veya kendinizi bir vekille temsil ettirmeniz, aksi taktirde Tebligat Kanununun 31. Maddesi gereğince ilan tarihinden itibaren 7 gün sonra HMK 147. Maddesi gereğince tebliğ edilmiş sayılacağı, tebligat yerine geçerli olmak üzere ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr Basın No ILN02034469