Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen iş kazasında bir inşaat işçisi hayatını kaybetti. Olay, Pazarcı Mahallesi Mustafa Yüceson Caddesi'nde yapımı süren 10 katlı bir binada yaşandı. İnşaatın 8. katında dış sıva yaparken iskeleden düşen 48 yaşındaki Hacı Aslan Çildaş, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kadın dalgıç köpek balığına yem oldu Kadın dalgıç köpek balığına yem oldu

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi

Kazayı gören diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, talihsiz işçinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Hacı Aslan Çildaş’ın cansız bedeni, Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenaze, daha sonra otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Soruşturma başlatıldı, 4 kişi gözaltına alındı

Olayla ilgili Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, inşaatın şantiye şefi O.G., işveren H.Ö., iş güvenliği uzmanları A.D. ve T.A. gözaltına alındı. Şirketin sahibi A.G. hakkında da yakalama kararı çıkarıldı. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İH