Gündem

İpekçayır köyünün muhtarı 72 yaşındaki Fikriye Nine oldu

Erzurum'un Oltu ilçesine bağlı İpekçayır köyü, 72 yaşındaki Fikriye Yavuz’un muhtar olmasıyla yeni bir döneme adım attı.

Abone Ol

31 Mart yerel seçimlerinde eşit oy alan iki muhtar adayı arasından kura ile seçilen Şaban Yavuz’un vefatının ardından, köyün birinci azası olan Fikriye Yavuz, muhtarlık görevine getirildi. Fikriye Yavuz, köydeki fırın, içme suyu ve yol gibi temel sorunların çözülmesi için çalışacağını belirtti.

Köy Halkı Fikriye Yavuz’dan Umutlu

Köy sakinleri, Fikriye Yavuz’un muhtarlık görevini üstlenmesinden memnun olduklarını ifade ettiler. Yavuz’un, köydeki sorunları çözme konusunda kararlı olduğuna ve bu görevde başarılı olacağına inandıklarını dile getirdiler.

Belediye Başkanı’ndan Destek Sözü

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi ve ekibi, İpekçayır köyüne giderek yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Çelebi, köydeki sorunların çözümü için destek vereceklerini belirterek, acil olarak fırın, içme suyu ve köy yolunun genişletilmesi gibi konularda adımlar atacaklarını söyledi. Çelebi, “Fikriye Teyzemizin muhtarlık görevini en iyi şekilde yerine getirmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Fikriye Yavuz’un Oğlu Hasan Yavuz’dan Annesine Destek

Diğer muhtar adayı olan Hasan Yavuz ise, amcası Şaban Yavuz’un vefatının ardından annesi Fikriye Yavuz’un muhtarlığa getirilmesini memnuniyetle karşıladığını belirtti. Hasan Yavuz, “Amcamın vefatı sonrası annem muhtar oldu, ben de ona destek olacağım” dedi.

İpekçayır Köyü Yeni Muhtarıyla Geleceğe Bakıyor

Oltu’nun İpekçayır köyü, 72 yaşındaki Fikriye Yavuz’un muhtarlığıyla yeni bir umut ve enerjiyle geleceğe bakıyor. Köy halkı, Yavuz’un liderliğinde köyün sorunlarının çözüleceğine inanıyor.