Gündem

İsrailli Bakanın Saddam tehdidine Türkiye’den anlamlı cevap

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik Saddam tehdidi paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan sert yanıt geldi.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırıları ve işgaline sert tepki göstererek, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok" diyerek mesaj verdi.

Erdoğan’ın sözlerine Saddam Hüseyin’i örnek göstererek cevap veren İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz X hesabından yaptığı açıklamasında, "Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor. Orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamasına izin verin” ifadelerini kullanmıştı.

İsrailli bakanın alçak sözlerine Dışişleri Bakanlığı’ndan sert bir yanıt geldi.

HİTLERİN SONU NASIL OLDUYSA NETANYAHU’NUN DA SONU ÖYLE OLACAK

Dışişleri Bakanlığı, Adolf Hitler'in sonu nasıl olduysa, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun sonunun da aynı olacağını ifade etti.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"Soykırımcı Hitler'in sonu nasıl olduysa, soykırımcı Netanyahu'nun sonu da öyle olacak. Soykırımcı Naziler nasıl hesap verdiyse, Filistinlileri yok etmeye çalışanlar da öyle hesap verecek. İnsanlık, Filistinlilerin yanında duracak. Filistinlileri yok edemeyeceksiniz."