Atletizm, basketbol, futbol, cimnastik, taekwondo, judo, tenis, satranç, temel hareket eğitimi, yüzme, sutopu, halk oyunları, dans, özel öğrenciler için basketbol ve yüzme, voleybol, masa tenisi, güreş, badminton, zeka oyunları, karate ve futsal gibi çeşitli spor dallarında eğitimler veriliyor. Ayrıca yetişkinler için pilates, step-aerobik, kano, sağlıklı yaşam, kondisyon, yoga, yüzme ve tenis branşlarında da kurslar mevcut.

Her Yaşa ve Her Yere Uygun Spor İmkanları

İzmirliler, yaz spor okullarına Kültürpark'taki Celal Atik Spor Salonu, Konak Pazaryeri Mahallesi Spor Sahası, Bornova Naim Süleymanoğlu Spor Salonu, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Bornova Meriç Yaşayan Parkı Futbol Sahası, Bornova Havuz İzmir, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü, Karabağlar Can Çağnay Spor Salonu, Karabağlar Peker Mahallesi Futbol Sahası, Balçova İzmir Kayıkları Yelken ve Kano Tesisi, İzmir Marina, Bayraklı Çiçek Halı Saha, Bayraklı Ahmet Taner Kışlalı Parkı, Bostanlı Rekreasyon Alanı, Beydağ Spor Salonu, Bayındır Çırpı Çok Amaçlı Spor Salonu ve Foça Bağarası Spor Salonu gibi çeşitli mekanlarda katılabiliyor.

Kapsamlı Yaz Spor Okulları 1 Eylül'e Kadar Devam Edecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği yaz spor okulları, 1 Eylül tarihine kadar devam edecek. Bu program, katılımcıların yaz boyunca aktif kalmalarını ve yeni spor dallarında kendilerini geliştirmelerini sağlıyor.

Galatasaray'ın sezon başındaki transfer hamlesi tutmadı: Hakim Ziyech için karar çıktı! Galatasaray'ın sezon başındaki transfer hamlesi tutmadı: Hakim Ziyech için karar çıktı!

Kaynak: İHA