Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Tavşantepe Caddesi'nde bulunan 3 katlı bir apartmanın 2. katında çıkan yangın, paniğe neden oldu. Saat 15.00 sıralarında bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek üst kattaki bir daireye de sıçradı. Dumanları fark eden bina sakinleri hızla dışarı çıkarken, yangının bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangında hafif şekilde dumandan etkilenen 1’i bebek 4 kişi, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Yangın sırasında zemin kattaki dairesinde bulunan yaşlı bir kadın, dışarı çıkar çıkmaz gözyaşlarına boğuldu. Mahalle sakinleri, yaşlı kadını sakinleştirmeye çalışırken, yangında 2. kattaki dairesi hasar gören ev sahibi de büyük bir üzüntü yaşadı.

51 ilde düzenlenen zehir tacirlerine operasyon: 644 şüpheli yakalandı 51 ilde düzenlenen zehir tacirlerine operasyon: 644 şüpheli yakalandı

Yangın sonucunda 2 dairede de maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı. Mahalle sakinleri, yaşanan olayın şokunu uzun süre atlatamadı.

Kaynak: İHA