28 Mayıs 2023 seçimlerinden bir yıl geçti....Enerjiden savunmaya, ekonomiden tarıma kadar çok çeşitli alanlarda ilerleme kaydedildi.Depremden etkilenen bölgede yaraların sarılmasına yönelik çalışmalar da devam ediyor. Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir yılı değerlendirecek.

Kurban Bayramı 9 gün sürecek mi?

Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da ara günlerin hafta sonu ile birleştirilmesi ve toplam dokuz günlük bir tatil olacağı beklentileri arttıkça, dikkatler Beştepe'ye çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısı, bayram tatilinin gündeme getirilmesini planlıyor. Kurban Bayramı bu yıl 16 Haziran - 17 Haziran ve 19 Haziran (Pazartesi - Pazartesi - Salı - Çarşamba) tarihlerinde kutlanacak

Beklentilerin arttığı görüldü.

14 Haziran Cuma günü okulların kapanmasıyla birlikte milyonlarca insan tatile çıkacak.Bu nedenle bayram tatilinin 9 gün olmasına yönelik beklentiler arttı.

İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı" İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı"

Beştepe'deki toplantıda ekonomi programı, alım gücünü artırma ve fahiş fiyatla mücadeleye yönelik önlemlerin sonuçları değerlendirilecek. Terörle mücadele ve 9'uncu Yargı Paketi de masada olacaktır. Terörle mücadele, Kabinenin bir diğer önemli konusu olacak. 9'uncu Yargı Paketi ile ilgili son gelişmelerin de ele alınması bekleniyor. Ele alınacak bir diğer konu ise İsrail'in Gazze'ye saldırıları ve ateşkes girişimleri, bölgesel gelişmeleri olacak.

Muhabir: Haber Bülteni