Daha önce katıldığı bir programda babasıyla uzun zamandır görüşmediğini dile getiren Kadir Ezildi, "Onu affetmiyorum" diyerek net bir tavır sergilemişti. Ezildi, "Babanla ilgili bugünkü duygun nedir?" sorusuna ise duygusal bir yanıt verdi:

"Babamı hatırlamıyorum. Bazen kendimi zorlasam da, 'Ne yapardık, nasıl biriydi?' diye düşünüyorum ama hatırlayamıyorum. İnsan babasını unutur mu? Ben unuttum."

Mehmet Ezildi'nin Kimliği Ortaya Çıktı

Kadir Ezildi'nin babası, yıllar önce ailesini terk eden plastik cerrah Mehmet Ezildi olarak tanındı. Sosyal medyada büyük tepki çeken Mehmet Ezildi, gelen eleştiriler üzerine sessizliğini bozarak, "Oğlum Kadir'e zarar vermemek için bugüne kadar sessiz kaldım. Ancak hakkımda yanlış bilgiyle hakaret içerikli mesaj atanlara karşı yasal işlemler başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.

Filistin’e Destek Yürüyüşü İçin Hazırlıklar Başladı: Ankara'da Buluşma! Filistin’e Destek Yürüyüşü İçin Hazırlıklar Başladı: Ankara'da Buluşma!

"Adımı Anmasın, Benim İçin Ölmüştür"

Babasının bu açıklamalarına karşı sessizliğini bozan Kadir Ezildi, programının tanıtım fragmanında kendisine yöneltilen soruya sert bir yanıt verdi. "Adını hiçbir yerde anmıyorum, o da benim adımı anmasın. Benim için ölmüştür" diyerek babasına karşı duyduğu kırgınlığı açıkça ifade etti.

"Ben Kendi Emeğimle Bu Noktaya Geldim"

Ezildi, babasının kendilerini terk ettiğini hatırlatan soruya da şu cevabı verdi:

"Evet, giderken beni öldü bilin demişti. O gün 300 lira nafakayı çok görmüştü, ama bugün 500.000 lira harcayabiliyorum, Allah'a şükür. Hepsini de kendi alın terimle kazandım. Yoklukta yanımda olmayan, varlıkta da beni aramasın."
Muhabir: Haber Bülteni