Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den seçilen Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun başı bugünlerde ilçede daha önce kurulan Kahramankazan Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ile dertte.

Selim Çırpanoğlu, belediye başkanı seçilir seçilmez, ilçede eğitim gören öğrencilere yönelik burs verebilmek için söz konusu derneğin yönetiminin bırakmasını ve dernek yönetiminin kendisinin belirlediği kişilere devredilmesini istedi.  

Ancak aradan geçen kürede söz konusu derneğin yönetimi, Çırpanoğlu’nun bu isteğine olumsuz cevap verdi. Çırpanoğlu bunun üzerine yeni bir dernek kurmak üzere harekete geçti.

SATIKADIN EĞİTİM KÜLTÜR DERNEĞİ KURULUYOR

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu öncülüğünde üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla  Satı Kadın Eğitim Kültür Derneği kuruluyor.

Geçmiş dönemde kurulan Kahramankazan Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin yönetiminin derneği  Kahramankazan Belediyesi yönetimine bırakmaması ve bir süredir üniversite öğrencilerine  aylık burslarını verememesi  dolayısıyla yeni bir derneğe ihtiyaç olduğu için kurulduğu öğrenildi.

Cumhuriyet dönemi milletvekillerinden Satı Kadın’ın adının verildiği derneğin önümüzdeki günlerde faaliyete geçmesi bekleniyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu kurulacak Satı Kadın Eğitim Kültür Derneği aracılığıyla eğitime katkı yapacaklarını öğrencilere burs vermeye devam edeceklerini belirtti.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş