Bir süredir atıl durumda bulunan ve geçtiğimiz günlerde Keçiören belediyesi tarafından elden geçirilerek hizmete açılan Kalaba Aqua Park’ın giriş ücreti tartışma konusu oldu.

Ekonomik Krizin Kurbanı: 125 Yıllık Pastane Kapanıyor! Ekonomik Krizin Kurbanı: 125 Yıllık Pastane Kapanıyor!

AK Parti Keçiören ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Fatih ÜNAL, geçtiğimiz ya döneminde 15 TL olan giriş ücretinin 150 TL’ye çıkarıldığını ileri sürdü.

Fatih Ünal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Sevgili Keçiörenliler. AK Parti'de iken, Geçen yaz Keçiören Belediyesine ait Aquaparklar yalnızca 15 (Onbeş) TL idi. CHP'ye geçen Keçiören'de, bu sene Aquapark ücreti 150 (Yüz elli) TL. El insaf. Yüzde Binlik bir zam olabilir mi Allah aşkına” dedi.

MANSUR YAVAŞ AÇMIŞTI

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın ev sahipliğinde Kalaba Aqua Park’ın yeni hali düzenlenen program ile geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Programa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Milletvekilleri Yüksel Arslan ve Adnan Beker, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Milli Güreşçi Taha Akgül, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

Mansur Yavaş açılışta  “Çocukların ve gençlerin vakit geçireceği yerler çok önemli. Genellikle proje adı altında çöp projeler yapılıp, ‘biz proje yaptık’ diye halkın tertemiz parası bu projelere aktarıldı. Halbuki temel ihtiyaçları karşılamak belediyenin en büyük görevidir. Bunlardan bir tanesi de evine en yakın alanda spor yapmaktır. Kadınların, gençlerin, ailelerin çocuklarıyla birlikte oturup vakit geçirebileceği, huzur bulacağı ve çocukların da bu vesileyle kendilerini eğitirken hem de kötü alışkanlıklardan kurtulacağı meşgale alanları kazandırmak çok önemlidir. İşte burada da yıllar önce yapılmasına rağmen atıl bir halde bırakılmış bu tesis bugün tekrar hayata geçiriliyor.” Demişti

Göreve geldikten üç ay gibi kısa bir sürede ilk tesis açılışını yaptıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ise, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin aktif kullanması gereken fakat atıl vaziyette unutulmuş olan bir tesisi ayağa kaldırdık ve bugün açılışını hep birlikte yapıyoruz. Bizler caddesinde, sokağında, pazarında, derneğinde, STK’sında halkımıza bir söz verdik. Bizler hizmetkâr olmaya geldik. Bugün de nasip oldu ve ilk açılışımızı belediyeciliğini rol model aldığımız Sayın Mansur Yavaş Başkanımızla birlikte yapıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş