Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Kalecik ilçesi danışma kurulu toplantısı büyük bir katılıma sahne oldu.  Özellikle Kaleciklilerin katılımının yoğun olduğu gözlenirken, vatandaşlar Kalecik'in sorunlarını ifade ettiler. Köylerde kablolu internetin olmaması, bazı köylere belediye otobüslerinin gitmemesi ve tarım arazilerinin sulama sorunu kalecikler tarafından danışma Kurulu toplantısında dile getirildi.

Muradiye’de yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı Muradiye’de yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Toplantı programı ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları adına yapılan saygı duruşu ile başlarken hep birazdan İstiklal Marşı söylendi ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in yazdığı mektup davetlileri okundu.

Toplantıyı organize eden Kalecik CHP İlçe Başkanı Selim Tüysüz, "Partimiz için kolay olmayan bir coğrafyada yaşamaktayız. Zorlu süreçleri geçirdik, 47 yıl sonra Kalecik'te seçimleri kazandık. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Genel Başkanımız Özgür Özel'e, Kalecik ilçe örgütü ve partililere, İl Başkanımız ve yöneticilerine, Kalecik Belediye Başkanınız Satılmış Karakoç'a teşekkür ediyorum. Yerel iktidarı aldık şimdi genel iktidarda "dedi.

EŞİT VE ADİL YÖNETİM VURGUSU

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kalecik Belediye Başkanı olan Satılmış Karakoç şunları söyledi:

Bu seçim sürecinde destek olan Genel Başkanım Özgür Özel'e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a, il ve ilçe başkanıma, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üstümüzdeki yükü biliyoruz. Çok çalışacağız. Eşit, adil bir şekilde herkese hizmet edeceğimizin sözünü verdik. Şu andaki borcumuz 173 milyon, 250 den fazla personelimiz var. Ama bu zorlukları aşacağız. Kalecik'i liyakatli olan arkadaşlarımızla layıkıyla yöneteceğiz. Belediyenin borcunu açıklayınca bize sosyal medyadan haksızca saldırdılar. Kalecik'i hak ettiği yere getireceğiz. Biz Atatürk Milliyetçisiyiz, ülkemizi karşılıksız seviyoruz.

KAZANDIK AMA YETMEZ

Toplantı da konuşan CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ,  "Sayın ilçe başkanım sayın divan başkanım,  sayın belediye başkanım, diğer konuk ilçe başkanlarım ve siz sevgili Kalecikliler hepinize burada bulunduğunuz için sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Herkes evet herkes seçimleri kazanmanın keyfini yaşıyor. Ama bu yetmez daha iyisini nasıl yapabiliriz? Bu ülkeyi, bu ilçeyi, bu şehri daha güzel nasıl yapabiliriz telaşı içerisinde çalışmalıyız. Doğrusu bu çok kıymetli bir düşüncedir.

Muhabir: Onur Dedeoğlu