Kanada'nın Ontario eyaletinde yaşayan 58 yaşındaki Colleen, sosyal medyada tanıştığı 37 yaşındaki sevgilisi Haithem Hammami ile aralarındaki 21 yaş farka rağmen evlendi. Çift, yaşadıkları aşkı ve aile kurma kararlarını açıkça paylaşarak dikkatleri üzerlerine çekti.

Colleen, ilişkilerinin başlangıcını anlatırken, şöyle dedi:

"Herkes beni Haitem'in dolandırıcı olduğu konusunda uyarmaya çalışıyordu ama derinlerde bir yerde onun benim ruh eşim olduğunu biliyordum"

Evlilik kararlarının çevrelerinden bazıları tarafından eleştirildiğini belirten Colleen,

İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı" İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı"

"Yakışıklı olduğunu düşünmüştüm ama çok genç görünüyordu, belki 30'lu yaşların başlarında. İlk başta onun bir jigolo olduğunu düşünmüştüm. Çekici olduğunu düşündüm ama neden benimle konuştuğunu merak ettim. Yaşını öğrendiğimde şok oldum ve sadece çevrimiçi arkadaş olacağımızı düşündüm. Aklımdan romantik bir şey geçmedi."

Colleen ve Haithem, düğünlerini sessiz sedasız gerçekleştirirken, evliliklerinin beşinci yılında çocuk sahibi olma planları yaptıklarını da dile getirdi. Colleen, Haithem'in ülkesinden bir çocuk evlat edinme düşüncesini de paylaştı ve şu cümleleri aktardı:

"İnsanların hâlâ Haitem'in amaçlarını sorguladığını biliyorum ve ne yazık ki bu, yol boyunca arkadaşlarımı kaybettiğim anlamına geliyor.Fakat konu paylaştığımız bağa gelince, bu her şeyden daha önemli.Onu seviyorum ve önemli olan da bu. Onun ülkesinden bir çocuk evlat edinmeyi düşünüyoruz. Bu ikimize de daha iyi gelecek" 
Muhabir: Haber Bülteni