Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, özel bir hastanede tedavi gören 71 yaşındaki Ünal Emin Paktaş, aracında ölü bulundu. Olay, saat 13.00 sıralarında Yıldız Mahallesi Çakırlar Caddesi üzerinde meydana geldi. Vatandaşların park halindeki 48 JA 683 plakalı aracın içinde hareketsiz bir kişi olduğu ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Araç kapısının açık olması üzerine itfaiye ekipleri geri dönerken, sağlık görevlileri araçtaki Ünal Emin Paktaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Paktaş'ın kanser tedavisi görmek üzere 30 Ağustos'ta Finike'den Antalya'ya geldiği ve akşamı hastanenin acil servisine giderek serum tedavisi aldığı öğrenildi. Ertesi gün, bir randevusu için araçta dinlenirken vefat ettiği bildirildi. Olay yerine gelen Antalya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Çevredeki apartmanların camlarından ve çatılarından vatandaşlar ekiplerin çalışmalarını meraklı gözlerle izledi. Paktaş'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama

Kaynak: İHA