Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret

Narin Güran’ın kaybolmasının ardından yürütülen soruşturma kapsamında kendisinin ve köy muhtarının ifadeye çağrıldığını belirten Arif Güran, bu durumun kamuoyunda yanlış anlaşıldığını dile getirdi. "Bunlar gözaltı değil, sadece ifade için bizi çağırıyorlar. Muhtarı da ifade için çağırırlar, beni de, annesini de çağırırlar. Bu karalama niye?" şeklinde konuşan Güran, ailesinin tek amacının kızlarının bulunması olduğunu vurguladı.

"Devlet Gerekeni Yapıyor, Yalanlara İtibar Etmeyin"

Arif Güran, sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan spekülasyonlara da tepki gösterdi. Oğlunun suçlu olduğu yönündeki iddiaları reddeden Güran, "Oğlum için de diş Narin’in çıkmış dediler, yalandır. Bugün valilik ne açıklama yaparsa doğrudur. Sosyal medyada çıkan diğer haberler yalandır, iftiradır." ifadelerini kullandı. Güran, ayrıca eşinin ifade vermeye gitmediğini, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye gittiğini belirtti.

"Perişan Haldeyiz, Bizi Sosyal Medyada İncitmeyin"

Narin Güran’ın kaybolmasının ardından aile olarak büyük bir endişe içinde olduklarını ve bu süreçte yanlış haberlerle daha da zor durumda kaldıklarını dile getiren baba Arif Güran, "Biz de sizin gibi bekliyoruz. Zaten uyuyamıyoruz, içemiyoruz. Aklımız başımızda değil, sosyal medyadan bizi incitmeyin." dedi. Güran, ifade vermenin doğal bir süreç olduğunu, ancak bu tür haberlerin aileyi daha da perişan ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA