Gündem

Keçiören'de Zafer Bayramı Coşkusu: CHP’li Semra Dinçer’den açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Semra Dinçer, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğinde, zaferin anlamına ve kutlamaların coşkusuna dair önemli mesajlar verdi.

Abone Ol

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, ünlü pop şarkıcısı Derya Uluğ sahne aldı. Başkentlilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinlik, Keçiören Kalaba Kent Meydanı'nda büyük bir coşku içinde kutlandı.

Keçiören’de Zafer Coşkusu

Etkinlik, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümünde gerçekleştirildi. Keçiören'in dört bir yanından gelen vatandaşlar, Kalaba Kent Meydanı'nı tıklım tıklım doldurdu. Konser, şarkılar, marşlar ve dakikalarca süren havai fişek gösterileri ile bayram coşkusu doruğa ulaştı.

Başkan Özarslan’dan Anlamlı Konuşma

Konser öncesinde bir konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle andı. Özarslan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bir meşale yaktı. Bu meşalenin adı ölümsüz Türk milletinin ebediyetidir. Bu vatanı kimse bölemeyecek. Biz nasıl o birlik ve beraberlik ruhu içerisinde vatan asla bölünmez dediysek, şu günde aynı duygu ve düşünceler içerisinde bir ve beraberiz” ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekillerinden Bayram Mesajları

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Semra Dinçer, coşkulu kutlamalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Etkinlikte Bir Araya Geldik

Semra Dinçer, etkinlikte hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Keçiören Belediyemiz tarafından düzenlenen etkinliklerde hemşehrilerimle bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum” dedi.

Dinçer, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu büyük zaferi coşkuyla kutlamamızı sağlayan değerli sanatçımız Derya Uluğ’a, Keçiören Belediye Başkanımız Mesut Özarslan’a, Keçiören İlçe Başkanımız Berk Kılıç’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sanatçı Performansı ve Teşekkürler

Konser, Derya Uluğ'un muhteşem performansıyla zirveye ulaştı. Türk Bayraklarıyla şarkılara eşlik eden katılımcılar, havai fişek gösterisini coşkuyla izledi. Semra Dinçer, Derya Uluğ’a çiçek takdim ederken, Başkan Özarslan da sanatçıya teşekkürlerini iletti.

Etkinlik, Keçiören Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi temsilcilerinin katkılarıyla büyük bir başarıya imza atarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini bir kez daha vurguladı.