İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı" İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı"

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, dün akşam 50. yaş gününü büyük bir partiyle kutladı. Şarkıcı, organizasyon öncesinde komşularına mektup göndererek, partiden kaynaklanabilecek olası gürültü için özür diledi. Doğulu’nun nazik jesti, komşuları tarafından olumlu karşılandı.

O MEKTUP TAKDİR TOPLADI

Kenan Doğulu'nun komşularına gönderdiği mektupta şu ifadelere yer aldı:

"Her sene 31 Mayıs'ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum biliyorsunuz. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız. Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır. Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum. Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey'e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz."

PARTİYE POLİS BASKINI

Magazin Online'ın haberine göre, Kenan Doğulu'nun mektup ile özür dilemesine karşın, gece yarısından sonra komşular yüksek sesten rahatsız olmaya başladı. Site sakinleri, saat 00.00'ı geçmesine rağmen devam eden yüksek sesli müzikten dolayı polisi arayarak şikayetçi oldu. Uyarılara rağmen devam eden partiye polis müdahale etmek zorunda kaldı.

Muhabir: Haber Bülteni