Kaza, akşam saatlerinde Akdoğan-Vadili karayolunda meydana geldi. 32 yaşındaki Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm, FB 950 plakalı aracıyla Vadili yönüne ilerlerken, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti. O esnada karşı yönden gelen İsmail K. (45) yönetimindeki HT 944 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama

Sağlık Ekipleri Müdahale Etti

Kazanın ardından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Burak Sefa Ürüm'ü Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Ürüm'ün hayatı kurtarılamadı. Diğer araçta bulunan sürücü İsmail K., Ayşe Bayır K. (44) ve Mustafa Efe K. (9) de kazada yaralandı. Yaralıların tedavileri hastanede sürerken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Evli olan ve eşi Dudu Ürüm’ün iki aylık hamile olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm’ün cenazesinin, önce İzmir’e, ardından da memleketi Selendi’ye götürüleceği belirtildi. Ürüm’ün cenazesi yarın öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: İHA