ATV’de yayınlanan ve Oktay Kaynarca’nın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında 1 milyon TL değerindeki soru, 6 Ekim Pazar günü ekrana gelen bölümde uzun zaman sonra açıldı. Yarışmanın genç yarışmacısı, 19 yaşındaki Ramazan Çulha, tüm sorulara doğru yanıt vererek izleyicinin heyecanla beklediği büyük ödül sorusunu açmayı başardı.

Çulha’ya sorulan 1 milyon TL değerindeki soru "Kur'an-ı Kerim'de hangisinin adı geçer?" oldu. Şıklar arasında 'Hz. Havva', 'Hz. Musa', 'Hz. Davud' ve 'Hz. İsmail' seçenekleri yer aldı.

50 BİN TL İLE YARIŞMADAN AYRILDI

Ramazan Çulha, sorunun A seçeneği olan ‘Hz. Havva’ cevabını verdi. Ancak bu yanıt doğru değildi. Yanlış cevap veren Çulha, büyük ödülü kazanamasa da 50 bin TL ile yarışmadan ayrıldı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Denizbank Konseri Ankara’da müzikseverlerle buluşuyor Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Denizbank Konseri Ankara’da müzikseverlerle buluşuyor

Yarışmadan elenmesinin ardından konuşan Ramazan Çulha, kararından pişman olmadığını belirterek, “İlk düşündüğün her zaman doğrudur. Pişman değilim. Başarımı anneme adıyorum, onun için katılmıştım. Annemi gururlandırdığımı düşünüyorum” dedi.

Bu bölüm, yarışmanın izleyicileri tarafından büyük bir heyecanla takip edildi.

Kaynak: Haber Merkezi