Kıvanç Tatlıtuğ, 2002 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olarak tanınmaya başladı. O dönemde sadece 19 yaşındaydı ve bu başarı, Türkiye’de ve uluslararası platformlarda dikkatleri üzerine çekti.

İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı" İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı"

Aradan geçen 22 yılın ardından, sosyal medyada paylaşılan gençlik görüntüleri, hayranlarının büyük şaşkınlık yaşamasına neden oldu. O dönemde genç bir oyuncu olan Tatlıtuğ, bugünkü halinden oldukça farklı bir görüntü sergiliyordu.

“ÇAPKINLIK ASLA YAPMAM”

Sosyal medyada paylaşılan gençlik görüntüleri arasında, Kıvanç Tatlıtuğ’un Yaşar Alptekin ile yaptığı röportaj da büyük ilgi gördü. Tatlıtuğ röportajda “Çapkınlık asla yapmam. Adana’da dürüstlüğümle tanınırım.” ifadelerini kullanarak karakterine dikkat çekti.

GÖRÜNTÜSÜ ŞAŞKINLIK YARATTI

Görüntülerde dikkat çeken bir diğer nokta ise Kıvanç Tatlıtuğ’un genç yaşlarındaki fiziki görünümü. O dönemde daha zayıf ve tecrübesiz görünen Tatlıtuğ, zamanla hem fiziksel olarak hem de kariyer anlamında büyük bir gelişim gösterdi.

SOSYAL MEDYADA FARKLI YORUMLARA YAPILDI

Gençlik görüntüleri, sosyal medyada farklı yorumlara neden oldu. Hayranları, Tatlıtuğ’un o dönemdeki görüntüsünü görünce şaşkınlıkla “Eşi görse tanıyamaz.”,“Gençliğinde de aynı çekiciliği ve duruşu varmış, hiç değişmemiş.” şeklinde yorumlar yaptı.

Tatlıtuğ’un abisi ile olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

Muhabir: Haber Bülteni