Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı Beyhan Sarı ve beraberindeki heyet, Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı

Başkan Adem Ceylan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı Beyhan Sarı ve beraberindeki kıymetli hemşehrilerimiz hayırlı olsun dilekleri ile ziyarette bulundu. Nezaket, samimiyet ve teveccühleri için teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında dernek üyeleri, Başkan Ceylan'a yeni görevinde başarılar dilerken, yerel yönetim çalışmaları ve bölgenin geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Beyhan Sarı ise, dernek olarak Çamlıdere Belediyesi ile her zaman iş birliği içinde olacaklarını belirterek, "Adem Ceylan'ın başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Kendisinin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz." dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Muhabir: Fatma Doğanay