Dizi ve sinema dünyasında başarılı performansıyla bilinen Evrim Alasya, son dönemde sosyal medyada bazı kullanıcıların ortaya attığı "set çalışanlarına şiddet uyguladığı" iddialarıyla gündeme geldi. Özellikle X (Twitter) platformunda bir kullanıcının Evrim Alasya hakkında yaptığı açıklamalar, büyük tartışmaların fitilini ateşledi.

“ERKEK GİBİ DAVRANAN ERKEKLERE HASRET KALDIM”

Ünlü oyuncu, bir programda "Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım" ifadeleriyle gündeme gelmiş ve bu sözleriyle magazin gündeminde uzun süre kalmıştı. Alasya'nın bu sefer de şiddet iddialarına karşı gösterdiği sert tepki gündeme bomba gibi düştü.

Filistin’e Destek Yürüyüşü İçin Hazırlıklar Başladı: Ankara'da Buluşma! Filistin’e Destek Yürüyüşü İçin Hazırlıklar Başladı: Ankara'da Buluşma!

Alasya, sosyal medya kullanıcılarından gelen eleştiriler üzerine, "Hem sizden hem de tokatladığım kişiden cevap bekliyorum," diyerek iddiaları reddetti. Ayrıca, iddiaların kanıtlanmadığı takdirde mahkemeye başvuracağını belirtti.

"GÖRDÜĞÜNÜZÜ ANLATIN"

Bir diğer kullanıcı, Alasya'nın Akrep dizisi setinde bir kostüm ekibi çalışanına, kendisini kötü giydirdiği gerekçesiyle şiddet uyguladığını ve Güneşin Kızları setinde bir makyaj ekibi çalışanına pudra attığını öne sürdü. Alasya ise bu iddialara, "Gördüğünüzü anlatın, duydum dediklerinizi değil! Bana kanıtlarınızla gelin, yoksa mahkemede görüşeceğiz!" şeklinde yanıt verdi.

İşte o yazışmalar…

Bu gelişmeler, magazin dünyasında ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Muhabir: Haber Bülteni