Asayiş

Kızını boğarak öldüren adamın ifadesi kan dondurdu! Öldürdükten sonra kızın telefonunu karıştırmış

Balıkesir’in Gönen ilçesinde meydana gelen olayda, 44 yaşındaki Murat Sevilen, 18 yaşındaki kızı Eylem Sevilen’i elleriyle boğarak öldürdü.

Abone Ol

Olay, Gönen ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde saat 20.00 sularında yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Murat Sevilen, kızı Eylem’in arkadaşının doğum gününe gitme isteği üzerine aralarında çıkan tartışma sonrasında sinirlerine hakim olamayarak kızını boğdu. Cinayet, evin içinde Eylem’in cesedini bulan anne Hafize Sevilen’in ihbarı üzerine ortaya çıktı. İki çocuk annesi Hafize Sevilen, eve döndüğünde kızının cansız bedenini çekyatın içinde buldu ve büyük bir şok yaşadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Eylem’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Söyledikleri 'Pes' Dedirtti

Olayın ardından Murat Sevilen, evden kaçtı ancak kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde Murat Sevilen, kızının erkek arkadaşı olduğunu düşündüğü biriyle buluşacağını zannettiğini ve bu nedenle tartışmanın çıktığını belirtti. Sevileni ifadesinde şöyle dedi:

"Erkek arkadaşı olduğunu düşündüğüm kızım, bir başka arkadaşının doğum gününe gitmek istedi. Ben de erkek arkadaşı ile gideceğini düşünerek izin vermedim. Tartıştık sonra kendisini öldürüp cesedini çekyata koydum. Ardından telefonu karıştırıp erkek arkadaşı ile yaptığı yazışmaları okudum. Bu kez erkek arkadaşını bulmak için evden ayrılıp taksiye bindim. Fakat polis beni kısa sürede yakaladı" 

Psikolojik sorunları olduğu ve bir süredir ilaçlarını kullanmadığı öne sürülen inşaat işçisi Murat Sevilen, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Eylem Sevilen’in cenazesinin Gönen’de defnedileceği bildirildi.