Gündem

Küçük Narin'in cenazesini "Aileye vermeyin" demişlerdi: İşte teslim alan isim

Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cenazesi, 19 günlük aramanın ardından dere yatağında çuval içinde bulundu.

Abone Ol

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesinde, 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan acı haber 19 gün sonra geldi. Küçük kızın cansız bedeni, köyün yaklaşık 3 kilometre uzaklığındaki Eğertutmaz deresi kenarında, bir çuval içinde bulundu.

Narin Güran’ın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemelerin ardından, ağabeyi Baran Güran’a teslim edildi. Cenaze, yıkanmak üzere Yeniköy mezarlığına götürüldü ve daha sonra Narin’in köy mezarlığında defnedilmesi planlandı.

Olayın ardından, Narin Güran’ın annesi, babası, iki ağabeyi, üç amcası ve amcasının eşi dahil olmak üzere toplamda 24 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmaya ek olarak bir Cumhuriyet başsavcıvekili ile üç Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini açıkladı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin olarak başlatılan soruşturmanın genişletildiği ve olayın tüm detaylarının araştırıldığı belirtiliyor. Özellikle ailenin çeşitli üyeleri ve çevresindeki kişilerin gözaltına alınması, olayın karmaşıklığını ve derinliğini artırıyor. Adaletin sağlanması için yetkililerin titiz bir çalışma yürüttüğü vurgulandı.