Gündem

LGS 2024 Sınav Birincisi Ankara Mamak’tan

LGS Türkiye Birincisi Kimdir? Hangi okuldan mezun olmuştur? \n \nMilli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 Haziran Pazar Günü yapılan 2024 LGS sınav sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte ise LGS Türkiye sınav birincisi ve hangi okuldan mezun olduğu merak konusu oldu. Özel Bilinç Ortaokulu'ndan mezun olan Osman Kaan Çalışan hakkındaki bilgileri okul müdürü Bilinç Derya Güngör anlattı.

Abone Ol

2024 LGS sınav sonuçlarında sınav birincisi Osman Kaan Çalışan oldu. Başarılı öğrenci Özel Bilinç Ortaokulu'ndan mezun olmuştur. Okul müdürü Bilinç Derya Güngör sonuçların açıklanmasının ardından  haber sitemize açıklamalarda bulundu.  


Güngör, “Öğrencimiz Osman Kaan Çalışan okulumuzun birinci sınıftan beri öğrencisiydi, Çok iyi bir öğretmen kadrosu ve süreci destekleyen anne babası ile iyi bir ekip çalışmasının sonucunda öğrencimiz birinci oldu. Öncelikle kendisini kutluyorum. Başarılı olmak isteyen tüm öğrenciler Osman Kaan gibi disiplinli ve planlı yaşamayı alışkanlık haline getirmeli. Osman Kaan, Her zaman kitap okuyan araştırmayı seven sorumluluklarını bilen bir öğrencimizdir. Birinci sınıftan itibaren okulumuzun bütün öğrencilerimizden beklenen sorumluluklarını yerine tam getirmiştir, sonuç bizim için tesadüf değil tüm okulumuzun öğrencimizin ve ailesinin görev sorumluluklarını yerine getirmesinin sonucudur.” dedi. 


LGS Sınav birincisi hangi okuldan mezun oldu? 


2024 LGS sınav sonuçlarında sınav birincisi Osman Kaan Çalışan AnkaraTuzluçayır’da bulunan Özel Bilinç Ortaokulu'ndan mezun olmuştur. 

LGS Sınav sonuçları sorgulama ekranı

 
2024 LGS sınav sonuçların sorgulama ekranına ulaşmak isteyen öğrenciler sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı MEB sonuç sorgulama ekranı "sonuc.meb.gov.tr" üzerinden öğrenilebilirler.