Maçın ardından açıklamalarda bulunan Bruno Genesio, takımını bu mücadeleye çok iyi hazırladıklarını belirterek, "Bu maça takımımı en iyi şekilde motive ettik. Sahada gösterdiğimiz performanstan memnunum ve istediğimiz sonucu aldık. Oyuncularımla gurur duyuyorum, son düdüğe kadar mücadele ettiler. Bu da gelecek için umut verici bir sinyal" dedi. Zaman geçirme konusundaki eleştirilere ise Genesio, "Oyuncularımın yerde olmasının nedeni, faule maruz kalmalarıydı. Eğer faul yapılıyorsa, doğal olarak yerde olurlar" şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçe'den ilk ara transfer hamlesi! 20 milyon Euroluk orta saha kadroda Fenerbahçe'den ilk ara transfer hamlesi! 20 milyon Euroluk orta saha kadroda

"ZOR BİR MAÇTI AMA İŞİMİZİ YAPTIK"

Fenerbahçe'ye karşı zorlu bir maç oynadıklarını ifade eden Genesio, "Zor bir maçtı, çünkü karşımızda tecrübeli bir ekip vardı. Ancak biz sahada yapmamız gerekeni yaptık ve galibiyeti elde ettik. Takımda eksiklerimiz olmasına rağmen, sonuçtan memnunum ve bunu normal karşılıyorum" dedi.

"PENALTI AVANTAJ SAĞLADI"

Maçtaki penaltı pozisyonuna da değinen Lille teknik direktörü, "Penaltı kazanmamız işimize yaradı. Maç boyunca konsantrasyonumuzu kaybetmedik ve sonunda Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz, lig etabına kalmak" ifadelerini aktardı.

Muhabir: Haber Bülteni