Asayiş

Lüleburgaz’da trafik kazası son dakika: 1 ölü, 2 yaralı

D-100 karayolu Büyükkarıştıran beldesi mevkiinde otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki Şevval Varol hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. \n \n \n \n \n \n \n

Abone Ol

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza, D-100 karayolu Büyükkarıştıran beldesi mevkiinde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Büyükkarıştıran beldesi yakınlarında 22 SA 116 plakalı otomobil ile 39 LC 06 plakalı traktör henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle büyük bir kaza meydana geldi.

Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Kazada, otomobilde bulunan 17 yaşındaki Şevval Varol isimli genç bayan hayatını kaybetti. Yaralanan 2 kişi ise sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye sevk edildi.

Kazanın nedeni hakkında inceleme başlatıldı. Yetkililer, olay yerinde detaylı bir araştırma yaparak kazanın sebebini belirlemeye çalışıyor.