Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor! Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor!

Zaferler Ayı: Ağustos’un Tarihsel Önemi

Ağustos ayının tarihimizdeki zaferler ayı olarak anıldığını belirten Çam, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "26 Ağustos 1071’de Malazgirt’te Anadolu’nun kapıları Türklere açılmış, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da, Büyük Taarruz’da Anadolu’dan çıkmayacağımız dünyaya ilan edilmiştir. Büyük Taarruz’un arka planındaki inanç ve mücadele ruhu her dönem hafızalarda canlı kalmalıdır."

30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel Konser ve Vurgular

Çam, Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın himayesinde düzenlenen “30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri” programında bulunduklarını belirtti. Çam, “Aziz şehitlerimiz ve vatan savunmasının her aşamasında görev alan kahramanlarımız için dua ettik. Cumhurbaşkanımız konuşmasında, ‘İstikbal Harbimiz, hiç şüphesiz başlı başına dünyada eşi benzeri olmayan büyük bir başarıdır. Milletimiz, tüm imkânsızlıklarına rağmen, varını yoğunu seferber ederek vatanına, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır.’ diyerek milli iradeden büyük zafere giden yolu vurguladı” dedi.

Gazi Mustafa Kemal ve Kahramanlarımız Anıldı

Çam, konuşmasında ayrıca, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının, isimsiz kahramanlarımızın ruhlarının şad olması dileğinde bulundu. "Anadolu’yu düşmana geçilmez kılanlardan Allah razı olsun. Büyük milletlerin tarihleri her dönem yeniden okunur. Azim ve gayretle yarınları inşa eden milletler geçmişten hem ders alır hem de geleceği yeniden konumlandırır."

Zaferin 102. Yılı Coşku ile Kutlandı

Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Büyük Zaferin 102. Yıl Dönümü'nü kutlayarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemine dikkat çekti.

Muhabir: Sevda Ecem