Gündem

Mamaklı muhtarlara fatura desteği

Mamak Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan 64 muhtarlığı elektrik, doğalgaz ve su gibi faturalarını karşılayacak.

Abone Ol

Mamak Belediyesi ilçede bulunan mahalle muhtarlarına yönelik çok önemli bir hizmeti daha devreye alıyor.

Belediye Meclisi’nin haziran ayı toplantısında, ilçe sınırları içerisinde bulunan mahalle muhtarlarının doğalgaz, elektrik ve su gibi faturalarını ödeyecek. Belediye meclisinin ilgili kararı Mamak Belediye Başkanlığı’na ait resmi internet sitesinden şöyle duyuruldu:

“Belediyemiz sınırları içerisinde görev yapan muhtarların muhtarlık üzerine bulunan aboneliklerine gelen faturalarının azami 1.000 TL’yi geçmemek şartıyla belediye bütçesinden karşılanmasına ilişkin Başkanlık Yazısı kabul edilmiştir.”

ZİYARET TRAFİĞİ

Bu arada Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören ve beraberindeki heyet Belediye Başkan Veli Gündüz Şahin’in seçilmesinin ardından yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde konuyu dile getirmiş ve başkandan destek istemişti.

Veli Gündüz şahin de söz konusu ziyaretle ilgili kendine ait sosyal medya hesaplarından “Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Hulusi Güngören ve heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” paylaşımında bulunmuştu.

Mamak belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin kurban bayramı nedeniyle Mamak Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek istişarelerine devam etmişti. Veli Gündüz Şahin’in söz konusu ziyaretle ilgili sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Mamak Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek ilçemiz için beraber çalıştığımız muhtarlarımızın bayramlarını kutladık. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk. Sahadaki çözüm ortağımız olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.”