Gündem

Manisa'da Yönetim Değişikliği: 4 İlçe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Yeni Görevlerine Atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Manisa'da kaymakam ve vali yardımcıları arasında büyük bir rotasyon gerçekleşti. Salihli, Sarıgöl, Demirci ve Gördes ilçelerinde kaymakamlar değişti.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kararname ile Manisa'da önemli yönetim değişiklikleri gerçekleştirildi. Kararnameye göre, Manisa'nın dört ilçe kaymakamı değişirken, bir vali yardımcısı kaymakam olarak yeni görevine atandı.

Salihli Kaymakamlığına, Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan getirilirken, beş yıl boyunca bu görevi sürdüren Mehmet Kamil Sağlam, Çarşamba Kaymakamlığına atandı. Sarıgöl Kaymakamlığından Ali Arıkan, Bolvadin Kaymakamlığına taşınırken, Sarıgöl'ün yeni kaymakamı olarak Yozgat Vali Yardımcısı Halil Dalak atandı.

Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Zonguldak Çaycuma Kaymakamlığına geçiş yaparken, Van Vali Yardımcısı Yavuz Arslan Demirci Kaymakamlığına atandı. Gördes Kaymakamı Muhammet Özyüksel'in Diyarbakır Vali Yardımcılığına, Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya'nın ise Gördes Kaymakamlığına atandığı belirtildi. Ayrıca, Manisa Vali Yardımcısı Eyüp Kaykaç'ın Tekirdağ Malkara Kaymakamlığına atandığı kaydedildi.