Gündem

Master Chef ne zaman başlıyor? Master Chef yeni sezon tarihi belli oldu mu?

MasterChef'in yeni sezon tarihi belli oldu! Survivor All Star sezonunun finali yaklaşırken, MasterChef'in yeni sezonunun başlayacağı tarih açıklandı. Tanıtım videosuna göre, MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu Haziran ortasında başlayacak. Peki, MasterChef ne zaman başlayacak?

Abone Ol

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu bulunuyor. Ünlü şeflerin sunumu ve yorumlarıyla gündemde olan yarışma programının yeni sezon heyecanı 14 Haziran'da TV8'de başlıyor. Program, Cuma günü saat 20:00'de ekranlarda olacak.

MasterChef 2024 Sezonu

MasterChef'in 2024 sezonunda güçlü ve yetenekli yarışmacılar, lezzetli yemekleriyle izleyicilere keyif dolu anlar yaşatacak. Yarışmacılar, birbirinden zorlu ve yaratıcı yemeklere imza atarken jüri üyeleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun lezzetli değerlendirmeleriyle karşılaşacaklar.

MasterChef 2023 Şampiyonu Kimdi?

Geçtiğimiz sezon, zorlu ve rekabetçi bir All Star sezonu gerçekleşmişti. Heyecanlı final bölümünde, kazanan isim Esra olmuştu. Yeni sezonda ise birinci kim olacak, izleyicileri bekleyen sürprizler neler olacak, şimdiden merak konusu.