Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama

Mersin'in Bozyazı ilçesinde bir çöp dökme alanında bulunan erkek cesedinin kimliği belirlendi. Gürlevik Mahallesi'nde dün belediyenin çöp alanında bulunan ceset, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz'e ait olduğu ortaya çıktı. Cesedin bidon içinde ayakları bağlı ve çıplak halde bulunması olayın trajik boyutunu gözler önüne serdi.

Mersin polisi, cesedin kimliğini tespit etmek için yoğun bir çalışma yürüttü. Yapılan araştırmalar sonucunda, Anamur ilçesi İskele Mahallesi'nde yaşayan 67 yaşındaki emekli profesör Selahattin Doludeniz olduğu belirlendi. Doludeniz’in, oğlu O. Doludeniz ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Oğlu Gözaltına Alındı

Polis, profesörün oğlu O. Doludeniz'i çelişkili ifadeleri üzerine gözaltına aldı. Şüpheli O. Doludeniz, ilk ifadesinde, babası ile aralarının bozuk olduğunu ve bu yüzden kısa bir süre evden ayrıldığını, döndüğünde ise babasını ölü bulduğunu söyledi. Şüpheli, babasının cansız bedenini bir bidona koyarak ticari bir taksi ile Bozyazı’daki çöp dökme alanına bıraktığını itiraf etti.

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi bir delici veya kesici alet izi bulunmadı. Ölüm nedeninin adli tıp incelemesinin ardından kesinlik kazanacağı bildirildi.

Kaynak: İHA