Mersin polisi, uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlediği başarılı bir operasyonla uyuşturucu tacirlerine büyük bir darbe indirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması sonucu, valizler içinde getirilen 47 kilo 280 gram metamfetamin ele geçirildi.

Elde edilen bilgilere göre, polis ekipleri uzun süredir teknik ve fiziki takiplerle uyuşturucu şebekesinin izini sürüyordu. Bu çalışmaların neticesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli belirlenen adreslerde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı. Operasyonda narkotik köpeği de kullanıldı ve valizlerin içinde saklanmış 46 paket halinde 47 kilo 280 gram metamfetamin bulundu.

Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama Hizbullah'tan Yaroun köyüne sızmaya çalışan İsrail askerlerine ilişkin açıklama

Yakalanan 4 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi. 

Kaynak: İHA