Raporda, Narin’in ölüm nedeninin ağız ve burun kapanması ile boyuna bası sonucu oksijensiz kalmasına bağlı olduğu belirtildi. Ölüm tarihi olarak Narin’in kaybolduğu 21 Ağustos tespit edildi.

THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı

Raporda Dikkat Çeken Detaylar

Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu tarafından hazırlanan rapor, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. Rapor, otopsi bulguları ve mevcut veriler ışığında, Narin Güran’ın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığına dair kesin bir tıbbi değerlendirmenin yapılamadığını vurguladı.

Hayvanlar Tarafından Oluşan Travma

Raporda, Narin’in sol diz altından kopan bacağının ölüm sonrası hayvanlar tarafından oluşan travma sonucunda meydana geldiği ifade edildi. Çocuğun ölüm nedeninin, ağız ve burun kapanması ile boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılması olduğu oy birliğiyle mütalaa edildi.

Ağabeyinin Diş İzleri Üzerine İnceleme

Narin Güran’ın abisi Enes Güran’ın kolundaki diş izleriyle ilgili incelemenin devam ettiği ve Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu’nun mütalaasının yarın çıkmasının beklendiği bildirildi. Olayla ilgili gelişmelerin takipçisi olacağız.

Muhabir: Haber Bülteni