THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı

Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen'in kızı olduğu ortaya çıkan İdil Bilgen'in birinciliğinin "torpille" elde edildiği iddiaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

SOSYAL MEDYADA HEDEFE KONULDU

24 yaşındaki İdil Bilgen, birinci seçilmesinin ardından özellikle sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından eleştirilere maruz kaldı. Bilgen'in güzelliği ve başarılarından ziyade ailesine yönelik yapılan yorumlar öne çıktı.

"YORUMLARI HİÇ ÖNEMSEMİYORUM"

Eleştirilerin odağındaki Bilgen, Çağla Şikel’in programına katılarak iddialara yanıt verdi. Kendisini Türk Cumhuriyeti'ni temsil etmek için bir unvana sahip olduğu için gurur duyduğunu belirten Bilgen, yapılan negatif yorumlara tepki gösterdi. Bilgen, "Şu an ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi önemli sorunlar yaşanırken, bana yapılan eleştirileri insanların boşluğuna veriyorum. Bilgi sahibi olmadan fikir yürüten insanlarımız var. Bu yorumları kesinlikle ciddiye almıyorum" dedi.

Miss Turkey 2024 birincisi olarak Türkiye'yi uluslararası platformda temsil edecek olan İdil Bilgen, aldığı eleştirilere rağmen görevini en iyi şekilde yerine getirmeye kararlı olduğunu ifade etti.

Muhabir: Haber Bülteni