Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili nihai sonucu Adli Tıp raporu belirleyecek. Bu süreçte pek çok uzman olası senaryolar kuruyor. Narin'in neden öldürüldüğü hakkında farklı hikayeler ortaya serilirken küçük kızın ahırda gördükleri yüzünden öldürüldüğü tahmin ediliyor. 

İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı" İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı"

SALİM GÜRAN VE NEVZAT BAHTİYAR İLİŞKİSİ

Olay günü Salim Güran, Nevzat Bahtiyar ile hiç görüşmediğini savundu. Ancak yapılan teknik incelemelerde, 15.08 tarihinde telefon görüşmeleri olduğu, HTS analizlerinde ise 15.21 ile 15.46 arasında birlikte oldukları tespit edildi. Ayrıca, muhtar amcanın tarlasında çalışan 15 yaşındaki işçi R.A., Salim ile aralarında geçen "tamam daha ölmemiş" konuşmasıyla yeniden gözaltına alındı. R.A., bu konuşmalarla ilgili "Vallahi ben böyle bir şey hatırlamıyorum" şeklindeki ifadesinin ardından tutuklandı.

NARİN AHIRDA AĞABEYİ VE ERKEK KUZENİNİ GÖRMÜŞ OLABİLİR

Narin Güran’ın kaybolduğu gün, ahırdan gelen sesler üzerine ağabeyi Enes Güran ve erkek kuzeni (Salim Güran'ın oğlu) uygunsuz bir vaziyette bulunduğu iddia ediliyor. Bu durumu gören ağabeyi Enes tarafından elle boğularak nefessiz bırakıldığı öne sürülüyor. GPRS kayıtlarına göre, anne Yüksel Güran ve yenge Hediye Güran olay yerine gelerek Enes’e engel olmaya çalıştı. Anne Yüksel Güran, bu sırada oğlu Enes’in kolunu ısırdı. Olayın ardından muhtar amca Salim Güran çağrıldı ve Nevzat Bahtiyar’a, Narin’i ölü ya da baygın bir halde teslim ettiği bildirildi.

Narin Güran cinayetinin detayları ve olası senaryoları hakkında daha fazla bilgi edinmek için Adli Tıp raporunun sonuçları bekleniyor.

Muhabir: Haber Bülteni