Gündem

Narin Güran'ın annesinin ifadesi ortaya çıktı! Anne Yüksel Güran Salim Duran ile ilişkisini açıkladı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayet soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı. Narin’in annesi Yüksel Güran’ın savcılıkta verdiği ifade gün yüzüne çıktı. Güran, savcılıktaki sorgusunda soğukkanlı ve sakin bir tavır sergiledi.

Abone Ol

Yüksel Güran’a, Narin’in kaybolduğu gün tutuklu amca Salim Güran’ı neden 3 kez aradığı soruldu. Yüksel Güran, bu iddiayı reddederek yalnızca bir kez yanlışlıkla aradığını belirtti. Savcılıkta yapılan sorguda, Yüksel Güran’ın soğukkanlı ve sakin bir tavır sergilediği, birçok soruya ise "Bilmiyorum", "Haberim yok", "Görmedim" gibi yanıtlar verdiği öğrenildi.

Salim Güran ile İlişki Sorusu

Savcılık, Yüksel Güran’a Salim Güran ile bir ilişkisi olup olmadığını da sordu. Yüksel Güran, "Böyle bir şey kesinlikle yok. Bu iddialardan utanç duyuyorum. Narin’i kim öldürmüşse Allah belasını versin" yanıtını verdi. Ayrıca, "Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldürdünüz?" şeklindeki soruya da "Hayır, öyle bir şey kesinlikle yok" şeklinde cevap verdi.

Telefon Aramaları ve Açıklamalar

Savcının 21 Ağustos’ta saat 15.15’ten sonra Salim Güran’ı 3 kez neden aradığı yönündeki sorusuna Yüksel Güran, "Bir kez yanlışlıkla aradım, başka da kendisini aramadım" şeklinde yanıt verdi. Savcı, bu durumda başka birisinin telefonunu kullanıp kullanmadığını da sorguladı. Yüksel Güran, "Hayır" yanıtını verdi ancak diğer iki arama hakkında herhangi bir açıklama getiremedi.

Aile İlişkileri ve İtiraflar

Yüksel Güran, tutuklu amca Salim Güran ile itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın çok iyi ilişkiler içinde olduklarını belirterek, "Sürekli birlikte bir yerlere gidiyorlardı. Bizim aile olarak kimseyle bir husumetimiz yoktur. Narin’i kimin kaçırdığını, kimin öldürdüğünü bilmiyorum" dedi.

Soruşturma Devam Ediyor

Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma, devam ediyor. Yüksel Güran’ın savcılıktaki ifadesi, soruşturmanın seyrini etkileyebilir. Kamuoyunun merakla takip ettiği bu dava, adaletin sağlanması için titizlikle yürütülüyor ve cinayetle ilgili detayların ortaya çıkması bekleniyor.