Narin Güran'ın ağabeyi Enes Güran, vücudundaki izlerin sebebini açıkladı. Ancak pek çok kişi bu yanıtlara inanmadı. 

"SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM KOLUMU ISIRDIM"

Enes Güran, daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılmasına neden olan kolundaki diş izlerinin, kız kardeşinin kaybolduğu gün yaşadığı sinir krizleri sırasında kendisi tarafından oluştuğunu belirtti.

SIRTINDAKİ İZLERİN SEBEBİ: MISIR TARLASINDAKİ KOÇANLARIN SIRTINA DEĞMESİ

Enes Güran, "Kardeşim kaybolunca köye askerler geldi. Arama faaliyetleri başladığında sinir krizleri geçirdim ve kolumu kendim ısırdım" dedi. Ayrıca, sırtındaki çiziklerin ise mısır tarlasındaki aramalar sırasında koçanların sırtına değmesiyle oluştuğunu ifade etti.

ANNE YÜKSEL GÜRAN, ENES GÜRAN, AMCA FUAT GÜRAN VE KUZENLER TUTUKLANDI

Diyarbakır’daki cinayet soruşturmasında, Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran, amcası Fuat Güran ve 2 kuzeni ile yengesi olmak üzere toplam 8 kişi tutuklandı. Diğer 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aile bireylerinin ifadeleri ve sorguları devam ediyor.

İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı

NARİN'İ KİM ÖLDÜRDÜ HALA BİLİNMİYOR

Narin Güran cinayetinde henüz bir katil tespit edilememiş durumda. Soruşturma kapsamında 10 kişi tutuklu ve toplamda 24 şüpheli bulunuyor. Küçük kızın ölümüyle ilgili sır perdesi hala aralanmış değil. Narin’in kim veya kimler tarafından ne amaçla öldürüldüğü gizemini koruyor. Soruşturmanın 24 gün geçmiş olmasına rağmen, fail olarak belirlenen kişi veya kişiler bulunamamış durumda. Şu an gözler, İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek otopsi raporu sonuçlarına çevrilmiş durumda.

Muhabir: Haber Bülteni