Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyünde 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra cesedi 8 Eylül günü dere yatağında bulundu. Narin Güran cinayetiyle ilgili katilin kim olduğu hala çözülemedi.

NARİN KAYBOLDUĞU GÜN ÖLDÜRÜLDÜ

Narin'in kesin ölüm nedeniyle ilgili Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu'nca hazırlanan rapora göre; Narin'in kaybolduğu gün olan 21 Ağustos'ta öldürüldüğü rapor edildi.

Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu

BOYUN VE AĞIZ BÖLGESİNE YAPILAN BASKI İLE BOĞULDU

Küçük kızın, doğrudan erişkin bir kişi tarafından boyun ve ağız bölgesine yapılan şiddetli baskı sonucu nefes borusunun oksijensiz bırakılması sonucu boğularak öldürüldüğü netlik kazandı. Cinsel saldırı bulgusu otopsi raporunda da rastlanmadı.

NARİN'İN BACAĞI NASIL KOPTU?

Narin'in sol bacağının diz kapağının altından kopmasıyla ilgili hazırlanan rapor oldukça şaşırttı. apora göre, ölüm olayının ardından cesedin dere içine gizlenmesi sonucu koku alan hayvanlar tarafından parçalanmış olabileceği değerlendirmesinde bulunuldu. Ancak, Narin'in cesedi ağzı sıkıca bağlanmış bir çuval içinde, çuval bütünlüğü de bozulmamış bir şekilde bulunmuştu.

Muhabir: Haber Bülteni