Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran, 19 gün süren arama çalışmaları sonucunda Eğertutmaz Deresi'nde ölü olarak bulundu. Sabah saat 08.45’te bulunan küçük kızın cansız bedeni, olay yerine gelen ekipler tarafından Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Otopsi işlemleri sürerken, soruşturma hız kazandı.

Kayıp olan şahsın aracında kan izi tespit edildi! Ekipler devreye girdi Kayıp olan şahsın aracında kan izi tespit edildi! Ekipler devreye girdi

Gözaltılar Artıyor

Başlangıçta Narin’in birinci derece aile üyeleri ve yakın çevresi olmak üzere 21 kişi gözaltına alındı. Ancak soruşturmanın derinleşmesiyle gözaltı sayısı arttı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş çaplı soruşturma çerçevesinde gözaltına alınanların sayısı 23’e çıktı. Olayla ilgili araştırmalar titizlikle devam ederken, soruşturmada yeni gelişmeler bekleniyor.

Aile ve Çevre Üzerindeki Şüpheler

Narin’in kaybolmasından sonra çevrede yapılan araştırmalar, ilk etapta aile içindeki anlaşmazlıklara ve komşularla olan ilişkilere dikkat çekti. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını ve telefon kayıtlarını da incelemeye aldı.

Kaynak: İHA