Gündem

Öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmenin yaptığı savunma hayrete düşürdü

İstanbul'da özel bir okulda 7'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Muhammed A. ile cinsel birliktelik yaşayan öğretmen, mahkemede inanılmaz bir açıklamada bulundu.

Abone Ol

İstanbul'da bulunan özel bir okulda İspanyolca öğretmenliği yapan 28 yaşındaki Betül Nisa Ç. öğretmen 7'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Muhammed A. ile cinsel birliktelik yaşadı. 

Ek gelir elde etmek için sosyal medya üzerinden takı satan genç öğretmen öğrencisi Muhammed A.'dan gelen ekleme talebini kabul etti.

4 KEZ BİRLİKTELİK YAŞANDI

Öğretmenin evine giden ve toplamda 4 kez cinsel birliktelik yaşadıklarını söyleyen Muhammed A. birlikteliğin isteğe dayalı yaşandığını, kendisini kimsenin zorlanmadığını ancak durumun ailesinin öğrenmesinden dolayı utandığını ve şikayetçi olduğunu açıkladı.

15 YAŞINDA OLDUĞUNU BİLMİYORMUŞ

Betül Nisa Ç., ise öğrencisinin kendisini 16 yaşında tanıttığını, bu nedenle aralarında birliktelik olduğunu, ancak herhangi cinsel birliktelik yaşanmadığını iddia etti. Genç öğretmen, öğrencisinin kendisine sürekli, "Ben Betül hocayı istiyorum" şeklinde mesajlar atarak taciz ettiğini belirterek, "15 yaşından küçük olduğunu bilmiyordum" dedi.

KADIN ÖĞRETMEN 14 YIL 7 AY HAPİS YATABİLİR 

Kadın öğretmen hakkında cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 8 yıl 4 ay cinsel istismar suçunu işlemek için iddiasıyla ilgili de 6 yıl 3 ay hapse mahkum edildi.Kararın onanması halinde kadın öğretmen 14 yıl 7 ay hapis yatacak.