Milli atıcı Yusuf Dikeç, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında gösterdiği başarı ile Türkiye’ye büyük gurur yaşattı. Özellikle atıi yaparken eli cebinde verdiği poz ile tüm dünyada bir anda tanınan milli sporcu Yusuf dikeç dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

10 metre havalı tabanca kategorisinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte gümüş madalya kazanan ve atış tarzıyla dünyanın gündemine oturan Dikeç, yeni açtığı X hesabında Elon Musk’a soru sorarak İstanbul’a davet etti. Dikeç’e yanıt veren Elon Musk ise davete olumlu karşılık verdi.

İSTANBUL'A DAVET ETTİ

Yusuf Dikeç, Elon Musk'a sorduğu ilginç soru ile dikkat çekti. Dikeç, Musk'ı etiketleyerek yaptığı paylaşımında, “Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?” şeklinde bir soru sordu.

Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu

“İSTANBUL'U ZİYARET ETMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM”

Yusuf Dikeç'e cevap veren Elon Musk, ise "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri" ifadelerini kullandı.

İkili arasında yapılan sohbet sosyal medyada milyonlarca etkileşim aldı.

Muhabir: Haber Bülteni