Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına sayılı saatler! Demir bariyerleri önlem alındı Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına sayılı saatler! Demir bariyerleri önlem alındı

OSTİM Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren dört farklı işletmeden yapılan hırsızlık olayları, mağdurların şikayetleri üzerine polis tarafından yakın takibe alındı.

Hırsızlıklar Üzerine Soruşturma Başlatıldı

Yenimahalle ilçesi OSTİM’deki oto yedek parça dükkanlarında motor, şanzıman gibi değerli parçaların çalınması sonrası mağdur işletme sahipleri durumu yetkililere bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği, gelen şikayetler doğrultusunda geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, hırsızlık olaylarını Y.E. ve Y.M. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi.

Operasyonla Yakalandılar

Elde edilen bilgiler ışığında, 20 Eylül tarihinde düzenlenen operasyonla şüpheliler Y.E. ve Y.M. gözaltına alındı. Ayrıca, çalınan yedek parçaların S.Ü. isimli bir kişiye satıldığı ortaya çıktı. S.Ü. de gözaltına alınarak, Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği'ne getirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında gerekli adli işlemler tamamlandıktan sonra, adliyeye sevk edildiler. Şüphelilerden Y.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şahıslarla ilgili ise yargı süreci devam ediyor.

Kaynak: İHA