11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı 11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı

Olay, saat 13.30 sularında Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi'nde bir otelin birinci katında meydana geldi. İddiaya göre, Maıa A. isimli yabancı uyruklu kadın ve sevgilisi Mehmet E. arasında tartışma çıktı. Otel çalışanlarının müdahalelerine rağmen tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Mehmet E., tartışma esnasında eline aldığı bir cisimle sevgilisi Maıa A.'ya şiddet uyguladı. Aldığı darbeler sonucunda yere yığılan kadın ağır yaralandı.

Şüpheli Otelden Kaçmaya Çalışırken Yakalandı

Olayın ardından Mehmet E., otelden kaçmaya çalıştı. Ancak otel çalışanı Hakan Karaçam, şüpheliyi fark ederek peşine düştü. Kısa bir kovalamaca sonrası Karaçam, Mehmet E.’yi yakaladı ve durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Maıa A.’yı hastaneye kaldırdı. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen kadın hayatını kaybetti.

"Kadın Kanlar İçindeydi"

Olayın tanığı olan otel çalışanı Hakan Karaçam, tartışma seslerini duyduğunu ve çifti uyardığını belirtti. Karaçam, “Tartışma vardı. Bende sese gittim, çıkış saati geldi diye uyarmak için. Sonra kadının bağırışı biraz çoktu, o yüzden çıkmanız gerekiyor dedim. Adam bana 10 dakika içerisinde çıkacağım dedi. Üzerinde hiçbir şey yoktu. Bende tamam dedim. Aradan bir yarım saat geçti içeriden ses gelmedi. Bende kameradan izliyordum ve adamın çıkışını gördüm. Kapının önünde yakaladım adamı. Daha sonra 112’yi aradım ambulans geldi. Ben olaydan sonra gördüm kadını, kanlar içerisinde yerde yatıyordu” dedi.

Güvenlik Kameraları O Anları Kaydetti

Mehmet E.’nin otel çalışanı tarafından yakalandığı anlar, otelin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Şüpheli, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Otelin ise olayın ardından mühürlendiği öğrenildi.

Kaynak: İHA