Eskişehir’de Ankara istikametinde ilerleyen bir otomobilin şerit değiştirirken çarptığı cip, karşı şeride geçip takla attı. Kaza dün gece, Ankara çevreyolu Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü binasının yakınlarında meydana geldi. Olayda 3 kişi yaralandı.

Antalya’dan ailesiyle birlikte akrabasının cenazesine gelen Koray S., 07 HEP 98 plakalı cipiyle seyir halindeyken, Hüseyin Can K. idaresindeki 26 AGL 542 plakalı otomobil, en sağ şeritten en sol şeride geçmek için manevra yaptı. Bu sırada otomobil, cipin sağ arka tekerine çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyeti kaybolan cip, iki farklı yönü ayıran bariyerleri aşarak Bursa istikametine geçti ve takla attı. Cip, şans eseri herhangi bir araçla çarpışmadan bariyerlere vurup yolun kenarında durabildi.

Cezaevinden izinli çıkan genç yürürken öldürüldü Cezaevinden izinli çıkan genç yürürken öldürüldü

Otomobilin İçinde Sıkışanlar Kurtarıldı

Kaza sonrası çevre yolunda her iki istikamette de trafik yoğunluğu oluştu. İhbar üzerine olay yerine polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 26 AGL 542 plakalı otomobilin içinde sıkışanlar, itfaiye ekiplerince araçtan çıkarıldı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazanın ardından araçta yakınları bulunanların büyük panik yaşadığı görüldü. 07 HEP 98 plakalı cipte yolcu olarak bulunan N.S. ve S.D. ile 26 AGL 542 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan H.B.E. yaralandı. Yaralılar, ambulans ile kentteki hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA