Barış Özer, yaklaşık beş yıl önce Antalya'da halk otobüsünde bulduğu ve içinde 30 bin lirayı aşkın döviz ve Türk lirası bulunan cüzdanları sahiplerine teslim etti.

Ancak bu iyiliği, sosyal medyada "Salak mısın?" şeklinde alay konusu olmasına yol açtı. Özer, bu yorumlara basın yoluyla tepki gösterdiğinde ise durum daha da kötüleşti.

"Söyledikçe Daha da Yayılıyor"

Özer, şu ifadeleri aktardı:

“Otobüste bulmuş olduğum eşyaları sahiplerine teslim ettiğim için sosyal medyada yapılan kötü yorumlardan dolayı Google arama motorunda ismini söylemek istemediğim şekilde çıkmaktayım. Tepki gösterdik, bu sefer daha da çoğaldı. Halen ben çıkıyorum. Bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum. O kelimeyi söylemek istemiyorum ne olduğunu, çünkü söyledikçe daha da çoğalıyor”

"Google, Ben Akıllı Şoförüm"

Google'a seslenen Özer, "Ben akıllı şoförüm, yaptığım sadece insanlıktı ve buna kötü yorum yapılmamalı. Ben, akıllı, dürüst ve vicdanlı bir şoför olarak anılmak istiyorum. Ancak istemediğim kelimeyle ilgili herhangi bir haber çıktığında mesajlar alıyorum," diye ekledi.

Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor! Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor!

Kaynak: İHA