Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, esnaf ziyaretleri kapsamında önemli gelişmeler yaşandı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Salı Pazarı'nda esnaf tezgahlarını ziyaret ederek alışveriş yapan hemşehrileriyle sohbet etti. Başkan, esnafın yüzündeki tebessümün en büyük motivasyonları olduğunu belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız'dan Pazarcı Esnafına Destek

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, İlçe Başkan Vekili Murat Ezer, İlçe Kadın Kolları Başkanı Perihan Öztürk ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Çarşamba Pazarı’nda esnaflarla bir araya geldi. Ziyarette, pazarcı esnafına bol kazanç ve bereketli işler dileklerinde bulunarak hemşehrilerle selamlaştılar.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Pursaklar’daki ziyaretlerde, birlik ve beraberlik vurgusu ön plandaydı. Başkan ve milletvekilleri, ilçedeki esnafa destek olmak ve moral vermek amacıyla gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerin, toplumun çeşitli kesimleriyle güçlü bağlar kurmaya devam edeceklerini belirttiler.

Yunus Emre Caddesi'nde Esnafa Hayırlı İşler

Son olarak, Yunus Emre Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret eden AK Parti yetkilileri, esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Bu tür ziyaretlerin, esnafın moralini yüksek tutmak ve ilçede ekonomik hareketliliği desteklemek amacı taşıdığı ifade edildi.

Muhabir: Haber Bülteni