Harun Farocki’nin Mirasına Bugünden Bakış: Goethe-Institut Ankara’da Harun Farocki’nin Mirasına Bugünden Bakış: Goethe-Institut Ankara’da

Rüyada bazlama ekmeğin görülmesi, elde edilecek mal ve kazancı simgeler. Bazlama ekmeği görmek, aynı zamanda eve sevinçli haber getirecek bir misafirin geleceğine de işaret eder. Taze, yumuşak veya sıcak bazlama ekmeği görmek ise helal ve bereketli kazançlar elde etmeye işaret eder.

RÜYADA BAZLAMA GÖRMEK

Bazlama ekmeği yemek de rüyada bol rızık ve geçim imkanı sağlar. Sıcak bazlamalı ekmek yemek, iyi geçim imkanlarına ve yöneticilerin adaletine işaret ederken, kötü görünümlü bazlama ekmeği yemek geçim sıkıntısına işaret eder.

RÜYADA BAZLAMA PİŞİRMEK

Rüyada bazlama pişirmek veya hamurunu görmek, kişinin maksadına ulaşmak için çaba harcayacağını ve bu çabaların karşılığını alacağını simgeler. Bazlama hamurunu yoğurmak veya pişirmek, aynı zamanda akrabalarla kavuşmayı veya yolculuktan fayda sağlamayı da ifade edebilir.

RÜYADA BAZLAMA ALMAK

Bazlama almak ise rüyada nimet ve rızık olarak yorumlanır. Bu rüya, kişinin işlerinde yapacağı çalışmalar sonucunda elde edeceği başarıya ve kazancın artmasına işaret eder. Pişmiş bazlama dağıtmak ise toplum içinde saygınlık kazanmaya ve huzurun artmasına yorumlanabilir.

Sonuç olarak, rüyada bazlama görmek ve onunla ilgili faaliyetlerde bulunmak genellikle olumlu anlamlar taşır ve kişinin hayatında bolluk, bereket ve mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kaynak: İHA