Ankara’da taklit ve tağşiş yapan işletmeler hangileri? İşte, isim isim liste Ankara’da taklit ve tağşiş yapan işletmeler hangileri? İşte, isim isim liste

Sağlık Çalışanları Hak ve Mücadele Derneği Ankara İl Temsilciliği yaptığı açıklamada bir uzman hekimin saatlik nöbet ücretiyle 3 litre, bir hemşirenin ise saatlik nöbet ücretiyle 2 litre benzin alabildiğini ve bu ücretlerin yetersiz olduğunu açıkladı. 
 
Önceki Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sağlık meslek çalışanlarının fazla mesai ücretlerinin iyileştirileceğine dair söz verdiğini ve sağlık emekçilerinin nöbet ücretlerinde herhangi bir iyileştirme yapılmadığını belirtti. 
 
Gece nöbeti ücretinin normal mesai ücretlerinden düşük olmasından şikayetçi olan Sağlık Çalışanları Hak ve Mücadele Derneği Ankara İl Temsilciliği bu durumun düzeltilmesini talep ediyor. 
 
Dernek resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Sağlık meslek çalışanlarının fazla mesai ücreti ücretleri acilen iyileştirilmeli Hala normal mesai ücreti gece nöbeti saatinden yüksek. Bu absürt durumun bir an evvel düzeltilmesini talep ediyoruz.” ifadelerine yer verildi. 


 
 


 

Muhabir: Cansel Yıldız