Asayiş

Sahte kimlikle sevgilisinin villasında saklanan hırsız yakalandı

Bursa’da sahte kimlikle sevgilisini bile kandıran bir şüpheli, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkatli çalışması sonucu yakalandı. Nilüfer ilçesinde sevgilisinin villasında aylarca saklanan şahıs, polisin takibinden kaçamadı.

Abone Ol

Edinilen bilgilere göre, “Hırsızlık ve hükümlü tutuklunun kaçması” suçlarından 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 6 bin lira idari para cezası bulunan Yener D., izini kaybettirmek için kayıtlı olduğu adreslerden ayrılarak kayıplara karıştı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Yener D., Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmalarıyla sevgilisinin villasında saklandığı tespit edildi.

Polisin Dikkatli Takibi Sonucu Yakalandı

Ekiplerin adım adım takibi sonucu, Yener D. Nilüfer ilçesindeki villadan çıkarken kıskıvrak yakalandı. Emniyete götürülen şüpheli, burada yapılan sorgusunda kendisini sevgilisine Aksel Çağlar olarak tanıttığını ve bu sayede saklanabildiğini itiraf etti. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadın Şaşkınlık İçinde Kaldı

Gönül verdiği kişinin sahte kimlikle yaşayan bir hırsız olduğunu öğrenen kadın, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Şüphelinin uzun süre sahte kimlikle yaşadığı ve sevgilisini de bu şekilde kandırdığı ortaya çıktı.